Scouting vliegt over

Afgelopen zaterdag was het weer zover, alle oudste leden zijn overgevlogen naar de volgende groep. Dit jaar maakte de nieuwe leden eerst kennis met de nieuwe groep, zo vlogen er bij de verkenners eieren en afwasmiddel in het rond, en gingen de bevers helpen bij Buurtschap Raamberg.

Om 11 uur was het moment aangebroken, 13 leden moesten met behulp van een tarzan slinger naar de overkant slingeren waar de nieuwe groep hun opving. Om het extra spannend te maken werd er onder de slinger een zwembad gezet. Toen alle nieuwe leden droog werden opgevangen, werd er toch nog een sport van gemaakt wie het hoogst kon spetteren! Wij wensen alle kinderen een mooi scoutingseizoen toe bij hun nieuwe speltak.

Wil jij ook graag eens komen kijken bij de scouting? Er kan altijd contact opgenomen worden met de speltakken om eens een zaterdagochtend mee te komen spelen. Binnenkort is er zelfs een vriendinnetjesdag bij één van de speltakken. Op zaterdag 15 september hebben de welpenmeisjes namelijk hun vriendinnetjes dag. Meisjes tussen de 7 en 10 jaar zijn dan van harte welkom om gezellig te komen kijken. Zij draaien club van 9.30u tot 11.30u, bij de Blokhut (Tiggeltsebergstraat 1 4891 TC Rijsbergen). Trek wel oude kleren aan/kleren die vies mogen worden.