Gidsen organiseren moeder-dochter weekend

In het weekend van Hemelvaart hebben de gidsen weer hun jaarlijkse mei-kamp gehad. Dit keer waren ook de moeders van harte welkom. Voor de eerste keer werd namelijk het moeder-dochter weekend georganiseerd. Gezellig met iedereen naar Westmalle in België.

Bij aankomst werden de tenten opgezet en de keukens gepionierd. Na zelf gekookt te hebben, is er ‘s avonds een potje levend stratego gespeeld en daarna stond er voor de moeders en gidsen een dropping op het programma. Na de tocht was er een gezellig kampvuur met warme chocomelk. De volgende dag is iedereen op tijd opgestaan zodat er volop genoten kon worden van de dag. Vrijdagochtend hebben ze een A-frame race gehouden en slagbal gespeeld. Een leuke foto van de A-frame race zie je hieronder!

Vrijdagmiddag heeft de hele groep mee gelopen met een Geocache. Dit is een tocht waarbij je een GPS gebruikt en steeds naar andere coördinaten moet lopen, om vervolgens weer nieuwe coördinaten te zoeken. Na het eten heeft de groep levend cluedo gespeeld, en wat bleek..in het spel was Justin Bieber vermoord met een naald in een tent! De laatste avond van het mei-kamp 2012 werd het smokkelspel nog gespeeld. De bedoeling van het smokkelspel is om van de ene post naar de andere post te sluipen, zonder opgemerkt te worden. Erg spannend dus in het donker. Op de laatste dag van het moeder-dochter weekend is het tentenkamp afgebroken en opgeruimd en volgde nog een quiz. Weer terug bij de Blokhut in Rijsbergen bleek dat het weekend uitermate geslaagd was en is iedereen moe maar voldaan naar huis gegaan. Had jij ook wel graag mee gewild op dit kamp, kom dan eens langs. De gidsen is voor meisjes van 11 tot 15 jaar en draaien club op zaterdagochtend van 9.30 tot 11.30u. Maar ook jongens en meisjes van andere leeftijden zijn van harte welkom. Voor iedereen is er wel wat leuks te doen.

IMGP0751