Gezellige dagen bij de welpen

Er worden volop gezellige activiteiten georganiseerd in en rondom de Blokhut van Scouting Rijsbergen. Vorige week zaterdag hadden de meiden van 7 t/m 11 jaar een vriendinnetjesdag, want was is er nou leuker dan je vriendinnetjes uitnodigen om ook eens mee te komen spelen bij de scouting.

High Tea september 2012De welpen meisjes deden deze dag allerlei lachwekkende spelletjes, ze renden op het schip van stuurboord naar bakboord , speelden een spel met sokken en moesten elkaar tikken in het donker. Verder hebben zij verjaardagen van de leiding gevierd en daarbij gesmuld van soesjes, fruit en knakworstjes. Tijdens de lunch werd er ook weer lekker gesmuld, op het menu stonden bootjes van tomaten en komkommers, en ook de bekende cupcakes werden versierd. A.s. zaterdag 6 oktober houden de welpen meisjes weer een vriendinnetjesdag. Er staan dan weer andere leuke activiteiten gepland, maar wat dat is houden zij nog even geheim. Ben je een meisje in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar en heb je zin om eens mee te komen spelen, neem dan contact op met de leiding.

Ook bij de jongens van 7 t/m 11 jaar ben je zaterdag 6 oktober van harte welkom! Zij verzamelen om half 10 bij de Blokhut in Rijsbergen en om 2 uur sluiten ze daar de dag af. Neem je eigen fiets en lunchpakketje mee, voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. Kom dus allemaal kijken en genieten van een leuke dag vol spanning en avontuur! Voor meer informatie of vragen over de vriendjesdag, kan altijd gemaild worden naar info@scoutingrijsbergen.nl