Frozen in Rijsbergen

Olaf_from_Disney's_FrozenDe welpen meisjes van scouting Rijsbergen hadden van 23 januari tot 25 januari weekendkamp. Het thema van dit weekend was Frozen. Het was een zeer geslaagd weekend.

Het kamp begon op Vrijdagavond. De meiden hebben eerst hun slaapplaats gereed gemaakt. Vervolgens hebben ze een actief spel gedaan buiten. Het was heel koud, en daarom zijn ze maar snel weer naar binnen gegaan en hebben ze de film Frozen gekeken. Na de film was het al laat dus hebben de meiden hun bedje opgezocht.

De volgende ochtend toen ze wakker werden en naar buiten keken lag er een laagje sneeuw. In de ochtend hebben ze eerst cupcakejes gebakken en toen die in de oven stonden hebben ze 2 mooie sneeuwpoppen gemaakt.

schaatsenIn de middag zijn de welpen meisjes gezellig met de Verkenners gaan schaatsen. Toen ze terug kwamen van het schaatsen hebben ze de cupcakejes versierd en hebben de meiden frietjes gegeten. Na de afwas hebben ze een brief van Olaf gekregen met de vraag of ze voor hem vriendjes wilden maken. Dus zijn ze met de knutselspullen aan de gang gegaan om mooie kleine Olafjes te maken. Vervolgens moesten ze die naar het andere kant van het bos naast de blokhut brengen. Dit was wel even spannend, want ze kwamen spoken tegen. Gelukkig deden die niks. Na dit enge avontuur hebben ze nog het spelletje Weerwolven gedaan en hebben zijn ze naar bed gegaan.

Op zondag ochtend hebben ze nog een film gekeken en nog wat spelletjes gedaan. Om 2 uur kwamen de ouders ze weer ophalen.

Ben je een meisje van 7-11 jaar en nieuwsgierig geworden?
Kom gezellig op zaterdagochtend tussen 9.30 uur en 11.30 uur een kijkje nemen. Voor meer informatie of vragen: welpenmeisjes.rijsbergen@hotmail.com