Wat doe je bij Scouting Rijsbergen?

Ik ben lid van het bestuur, en regel wat zaken voor de PR. Het plaatsen van stukjes in de bode, en activiteiten waarmee we onszelf kunnen laten zien in het dorp.

Hoe lang ben je al bij Scouting Rijsbergen?

In 2012 ben ik begonnen als welpen leiding, dus nu al enige tijd actief bij scouting Rijsbergen. Intussen geen welpen leiding meer, maar lid van het bestuur.

Wat maakt scouting leuk voor jou?

Ik vind het ontzettend leuk om kinderen te zien groeien, en daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Ik ben nog niet zo lang bij scouting, maar heb wel gezien dat je in een paar uurtjes per week heel veel kunt betekenen voor de kinderen.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben Project Manager bij Flowserve, in de olie & gas industrie. Daar heb ik het overigens in mijn sollicitatie ruim een kwartier over scouting gehad!

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?

Wraps met gehaktvulling! Of een lekkere pasta.

Wat is het leukste/gaafste dat je ooit gedaan hebt bij de scouting?

Het pionieren van een tokkelbaan voor het overvliegen was erg leuk en gaaf om te doen. Het bleef allemaal mooi staan en de kinderen hebben ervan genoten!